UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2018-01-10Læs et Ord til Dagen i dag (2018-07-22)2018-01-12
Ordet for 2018-01-11
11. januar
Hold op med at gøre noget, som er virkningsløst
"Lad Kristi ord bo i rigt mål hos jer ..." Kol3,16
Denne historie fortælles om et ægtepar, som besluttede at tage på andejagt. De havde hørt, at de ville få brug for en jagthund, der var særligt egnet til andejagt, så de fik fat i een på en kennel. De havde hørt, at de ville få brug for et godt gevær, så de købte et i en forretning. Og så gik de på jagt. Da dagen var omme havde de ikke fået en eneste and. Manden sagde til sin kone: "Der må være noget, vi gør forkert, skat." Kone svarede: "Måske skulle vi prøve om hunden kunne fange een denne gang, hvis vi kaster den lidt højere op."
Når det drejer sig om kristenlivet, prøver vi somme tider at opnå resultater gennem noget, der ikke virker - eller som virker meningsløst. En hund er ikke det rette våben at jage ænder med Ð man skal bruge ammunition for at få anden ned.
Hvorfor skrev Paulus: "Lad Kristi ord bo i rigt mål hos jer ..."? Fordi du får Guds visdom, hvis hans ord bor i dit hjerte. Du kan ikke løse et problem ved brug af det selvsamme, som forårsagede problemet!
Du har brug for Guds visdom, og den findes i hans ord. Mindre end 30% af alle kristne læser dagligt deres Bibel. Tænk lige engang: 70 % af alle kristne søger de forkerte steder efter svar på deres problemer. Hvis du får et problem, skulle dit første spørgsmål lyde: "Hvad siger Guds ord om dette?"
"Dine ord giver lys, når de åbner sig, og giver de uerfarne forstand." Sl 119,130 I stedet for at gøre noget virkningsløst Ð så læs Guds ord.
Bibellæseplan: Sl 11; Matt 11; 1.Mos 21-22

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.