UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2018-01-12Læs et Ord til Dagen i dag (2018-06-19)2018-01-14
Ordet for 2018-01-13
13. januar
Guds definition af ordet rig
"Det er Herrens velsignelse, der gør rig, slid føjer intet til." Ordsp 10,22
Da den verdensberømte forlægger William Randolph Hearst læste om et bestemt maleri, blev han meget interesseret i at erhverve det til sin samling. Han sendte folk ud at søge efter det alle vide vegne, men de kunne ikke finde det noget sted. Et år senere kom - lige ud af det blå - en af hans ansatte og fortalte, at maleriet var fundet. Glad over den opdagelse spurgte Hearst ivrigt, hvor det havde været i al den tid. Den ansatte sagde: "Det var i Deres kælder. De har hele tiden ejet det." Problemet var, at Hearst aldrig læste den bog, hvori han havde opført alt, hvad han ejede. Bibelen er en bog fyldt med velsignelser, som Gud ønsker, at du skal opleve. Nu er ingen af disse velsignelser større end frelsen, men den er ikke den eneste velsignelse. "Det er Herrens velsignelse, der gør rig, slid føjer intet til."
John D. Rockefeller sagde engang, at han ville give sin formue væk for en mulighed for at vende tilbage og arbejde som kontorist i sit gamle kontor i Cleveland, Ohio. Hvorfor? Fordi han led af søvnløshed, sår og depression. Guds velsignelse bringer succes uden stress! Det siger Gud til dig i sit ord.
Han ønsker, at du skal være "rig" i dine relationer, i dit helbred, i din ro i sindet, i din karriere og i alt det, der angår dig. Så sæt dig ind i, hvad Gud har lovet dig, og begynd så at bede og tro på ham på hans ord.
Bibellæseplan: Sl 13; Matt 13; 1.Mos 25-26

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.