UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2018-01-12Læs et Ord til Dagen i dag (2018-01-23)2018-01-14
Ordet for 2018-01-13
13. januar
Gud er altid et skridt foran (1)
"Før de kalder, svarer jeg, endnu mens de taler, hører jeg." Es 65,24
Da Wilda Lahmanns mand vågnede ud på de små timer om morgenen, og han gispende efter vejret tog sig til brystet, var der ikke tid til at vente på en ambulance. Hun fik ham ind i bilen, og han faldt om mod døren. Hun skriver:
"Femogtyve kilometer til hospitalet ... vi klarer det ikke. Send venligst hjælp, Herre! En kilometer nede ad vejen, så jeg noget. Spillede mine øjne mig et pus? Det var en ambulance med en paramediciner stående ved siden af. Ventede han på os? Hvem kendte vi, der kunne have ringet? Jeg huggede bremserne i og løb skrigende efter hjælp. De startede straks behandlingen og skyndte sig at køre Randy til hospitalet. De næste tre dage gik det op og ned. Jeg forlod aldrig hans seng; jeg bad om, at han ville vågne op. Da han vågnede, spurgte han: "Hvad er der sket?" "Du fik et massivt hjerteanfald. Et minut eller to mere - og hvem ved?" Randy spurgte: "Sendte du bud efter ambulancen?" "Nej," svarede jeg. "De var kørt ud til en ulykke i et kryds, og da de ikke fandt nogen forulykkede, kaldte de hovedkvarteret for at få bekræftet, at de var det rigtige sted - det var de! Så kom vi få sekunder senere."
Femogtyve kilometer på tomme veje midt om natten; Randys hjerteanfald ville have været dødeligt, hvis redderne ikke havde været der. Jeg må sige, de var på det helt rigtige sted.
Ofte er der i kriser ikke tid til at tilkalde en præst eller et menneske at bede sammen med. Da er det, at det er godt at kende Gud, som sagde: "Før de kalder, svarer jeg, endnu mens de taler, hører jeg." Han er på arbejde alle ugens dage og alle døgnets timer og "... udfrier dit liv fra graven ..." Sl 103, længe før du selv ved, at du har problemer!
Bibellæseplan: Sl 13; Matt 13; 1.Mos 25-26

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.