UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2018-01-13Læs et Ord til Dagen i dag (2018-06-19)2018-01-15
Ordet for 2018-01-14
14. januar
Den dyd, som hedder flid
"... flittig hånd gør rig." Ordsp 10,4
At være flittig betyder egentlig "at skære eller skærpe." Det ord beskriver en medarbejder, der er skarp, beslutsom og ivrig. Han eller hun vil arbejde, betyde noget og yde bidrag til sin familie og samfundet. Livet "skylder" dig intet, undtagen en mulighed for at lykkes. Og du bliver nødt til at arbejde for at det skal lykkes. En dag talte to teenagere sammen, og den ene sagde til den anden: "Jeg er meget bekymret. Far arbejder som en slave på sit job, så jeg aldrig skal mangle noget. Han betaler alle mine regninger og sender mig på universitetet. Mor slider som en slave hver dag med at vaske, stryge, rydde op efter mig og med at tage sig af mig, når jeg er syg." Forvirret spurgte hans ven: "Hvad er det så, du bekymrer dig om?" Han svarede: "Jeg er bange, fordi jeg ved, at slaver kan undslippe!"
Hvis du er forælder, så lær dine børn flid. Du skal ikke bare prædike fliden - men leve den! Du ved, at du er lykkedes som far eller mor, når de ikke længere føler "ret" til en godtgørelse, og holder op med at se dig som en menneskelig pengeautomat med ordene "Giv mig!" stemplet på panden. Dine børn vil bruge mere end halvdelen af ​​de vågne timer i deres primære voksne liv på arbejde, og de skal vide, at arbejdet var Guds idé og ikke en form for straf. Nogle mennesker tror, ​​at arbejdet er resultatet af forbandelsen i Edens Have, men det er det ikke. Gud gav Adam jobbet med at passe haven, før synden kom ind i billedet. (Se 1.Mos 2,15).
Jesus var tømrer. (Se Mark 6,3). Og Paulus, en af ​​de største kristne i historien, var teltmager. (Se ApG 18,1-3). Der er ikke noget nedværdigende ved et arbejde, der er værd at gøre, og som er vel udført!
Bibellæseplan: Sl 14; Matt 14; 1.Mos 27-28

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.