UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2018-01-14Læs et Ord til Dagen i dag (2018-07-22)2018-01-16
Ordet for 2018-01-15
15. januar
Giv Gud din "førstegrøde"
"Du skal ære Herren med ... det første af al din afgrøde ..." Ordsp 3,9
Salomon skriver: "Du skal ære Herren med din rigdom, med det første af al din afgrøde; så fyldes dine forrådskamre til overflod, dine persekar løber over med vin." (Vers 9-10)
De mennesker, som fik denne besked, levede af deres jord og deres husdyrhold. Når de høstede noget, eller når et nyt dyr blev født, tog de det første neg eller den først fødte kalv med til templet og ofrede det til Herren. Disse gaver blev kaldt "førstegrøde". Ved at gøre dette gav de udtryk for, at alt, hvad de havde, kom fra Gud og tilhørte Gud. Og i alt, hvad de havde brug for i fremtiden, var de afhængige af Guds godhed. Du vil aldrig nogensinde høre et mere vigtigt pengehåndteringsprincip end dette: Giv Gud din "førstegrøde", ikke dine rester!
Forretningsmanden Arthur DeMoss var en åndelig kæmpe og en stor velgører, der gav millioner til Guds arbejde og oprettede et fond, som skulle administrere arven efter ham. Mr. DeMoss sagde, at for at få succes, skal man give Gud den første tiøre af hver krone, den første time af hver dag og den første dag af hver uge. Og den formel for succes i livet, kan ikke blive bedre.
Du spørger måske: "Betyder det, at Gud ikke vil elske mig, hvis jeg ikke giver tiende?" Nej; du kan ikke gøre noget for at fortjene Guds kærlighed, men du skal gøre visse ting for at kunne vandre i hans velsignelse hver dag. Og en af dem er, at give ham den første tiendedel af din indkomst. Når du gør det, så - sagt i landmandsprog - "... fyldes dine forrådskamre til overflod, dine persekar løber over med vin."
Bibellæseplan: Sl 15; Matt 15; 1.Mos 29-30

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.