UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2018-03-12Læs et Ord til Dagen i dag (2018-06-19)2018-03-14
Ordet for 2018-03-13
13. marts
Luk op for din alabastkrukke (2)
"... over tre hundrede denarer ..." Mark 14,5
Det er muligt at denne alabasterkrukke med olie repræsenterede alt, hvad denne kvinde havde sparet op. Værdien bekræftes af, at to evangelister finder det værd at nævne en anslået værdi: Tre hundrede denarer - svarende til en hel årsløn.
Lad os komme til sagens kerne. For de fleste af os repræsenterer alabastkrukken med olie penge. Den er vores guldæg. Den er vores lønseddel. Den er vores pensionsopsparing. Og spørgsmålet er dette: Er du parat til at give det hele væk?
Vi mener ikke, at du ikke skal betale dine regninger, ikke planlægge din fremtid eller tage vare på din familie. Men hvis Gud bad dig om at give det hele væk, ville du så være villig til at åbne din alabastkrukke og hælde det hele ud ved Jesu fødder?
John Wesley gav i sin levetid ca. tredive tusinde pund væk. Justeret med inflation svarer det til mere end 25 ½ million i vor tids danske kroner. Wesley indgik en pagt med Gud i 1731 om at begrænse sin indkomst til 28 pund om året. Men det første år tjente han kun tredive pund, så han gav bare to pund. Det næste år fordobledes hans indkomst, og fordi han formåede at fortsætte med at leve på otteogtyve pund, gav han toogtredive pund væk. Han ejede aldrig mere end hundrede pund, fordi han var bange for at 'samle sig jordiske skatte'. Han troede på, at Guds velsignelse skulle resultere i, at ens standard for at give blev hævet - ikke ens levestandard.
Selv da hans indkomst steg til tusindvis af pund, levede han enkelt og gav alt overskydende væk. Han døde med nogle få mønter i lommen, men havde et kæmpelager fuld af skatte i himlen. Tænk over det!
Bibellæseplan: Sl 72; Mark 16; 4.Mos 27-28
... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.