UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2018-05-17Læs et Ord til Dagen i dag (2018-07-22)2018-05-19
Ordet for 2018-05-18
18. maj
Byd prøverne velkommen (3)
"Fordi du har handlet sådan ... vil jeg velsigne dig." 1.Mos 22,16-17
Gud sagde til Abraham: "Fordi du har handlet sådan og ikke nægtet mig din eneste søn, vil jeg velsigne dig og gøre dine efterkommere så talrige som himlens stjerner ..."
Isak var en livslang drøm, som deltes af den ufrugtbare Sara og den impotente Abraham. Men jo mere Gud velsigner os, jo sværere er det, at sikre sig, at velsignelsen ikke bliver en afgud.
Velstand at det bedste eksempel. Jo mere du tjener, jo sværere bliver det at stole på Gud den almægtige, og jo nemmere bliver det at stole på den 'solide pengeseddel'. Er det ikke ironisk, at der på den amerikanske dollarseddel er trykt "Vi stoler på Gud" - det område, hvor vi oftest har sværest ved at stole på Gud?
Hvis du er økonomisk velsignet, er det en gave fra Gud. (Se 5.Mos 8,17-18) Men Gud velsigner ikke vores økonomi, for at vi skal være egoistiske i vort forbrug. Han velsigner os med mere, så vi kan være en større velsignelse for andre. (Se 1.Mos 12,2)
Det forholder sig sådan, at det, du er villig til at give afkald på, afgør, hvad Gud er villig til at betro dig. Han vil, at du finder din identitet i, hvis du er, snarere end i, hvad du er. Du kan bygge din identitet på tusind ting - din uddannelse, den position du har, den løn du tjener osv. Men hvis du bygger din identitet på noget forgængeligt, så bor din identitet i et korthus.
Der findes kun et solidt fundament: Jesus Kristus. Hvad står mellem dig og Gud? Hvad styrker dit ego? Hvor finder du din sikkerhed uden for Kristus? Svaret viser dig, hvad du skal sige farvel til og lægge på alteret.
Bibellæseplan: Sl 137; 2.Kor 10; 2.Sam 1-2
... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.