UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2018-06-12Læs et Ord til Dagen i dag (2018-06-19)2018-06-14
Ordet for 2018-06-13
13. juni
Syg i hjertet (1)
"Forventning trukket i langdrag gør hjertet sygt ..." Ordspr 13,12
Depression kan føre til, at man giver op overfor livet. Da opgaverne blev for store for Moses, sagde han: "... slå mig hellere ihjel, hvis du vil vise mig velvilje; lad mig slippe for at se min ulykke!" (4.Mos 11,15)
Da Elias var sikker på, at Jezebel ville gøre alvor af sine trusler om at dræbe ham, bad han Gud om at måtte dø. Det siges, at Jobs Bog strækker sig over et tidsrum på ni måneder, men Jobs tab var så ødelæggende, at han sagde: "Jeg væmmes ved livet ..." (Job 10,1)
Salomon sagde: "Forventning trukket i langdrag gør hjertet sygt ..." I stedet for at diskutere spørgsmålet om, hvorvidt en kristen, som tager sit eget liv, kan komme i Himlen, skal vi hellere bede Gud om visdom til at opdage det, hvis et kært menneske helt har mistet håbet og er blevet så følelsesmæssigt syg, at han/hun ikke kan klare det Žn dag mere.
Hvem er de mennesker? Unge mennesker, der skærer i sig selv som et råb om hjælp. Krigsveteraner, der lider af posttraumatisk stress, og som ikke kan vise krigens dæmoner fra sig. Seksuelt misbrugte ofre, som spiser for meget, drikker og overdoserer sig selv til døden. Gode folk, der kæmper med seksuelle problemer, og som er rædselsslagne for at tale om det. 58 millioner amerikanere kæmper hver dag med depression. De sover i store villaer eller under broer. Nogle af dem er kristne med selvmordstanker, som frygter at høre, at de er svage og ikke har tro nok. Et hurtigt citeret skriftsted, en kort bøn og et "Gud velsigne dig", mens vi sender dem bort, kaster dem kun for ulvene.
Jesus sagde: "Jeg sender dig," fordi du har Ordet, Ånden og magten til at hjælpe dem.
Bibellæseplan: Ordsp 13; Gal 2; 1.Kong 7-8

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.