UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2018-06-14Læs et Ord til Dagen i dag (2018-06-19)2018-06-16
Ordet for 2018-06-15
15. juni
Vær et godt eksempel!
"Han gjorde, hvad der var ret i Herrens øjne, ganske som hans far ..." 2.Krøn 26,4
Pointen i en tegneserie lyder: "Ligegyldigt, hvad vi lærer vores børn, så vil de insistere på at opføre sig som os!" Vi kan le ad den bemærkning, men den er dybt alvorlig.
En ekspert udtaler: "Vi lærer vore børn det, vi ved, men vi viderefører det, vi er." Vores børn betvivler måske ind imellem, det vi siger, men de vil altid have tillid til det, vi gør. Så:
1) Hvis du gerne ser dem have en stille stund med Gud, må du selv sørge for at have det.
2) Hvis du gerne vil have dine børn til at gå i kirke, så lad være med at sende dem derhen - tag dem med, når du selv går derhen.
3) Hvis du ikke ønsker, at dine børn skal have et grimt sprog, så vær opmærksom på, hvad der kommer ud af din egen mund.
4) Hvis du ikke ønsker, at dine børn skal ryge, drikke eller tage stoffer, skal du selv holde dig fra det. Hvis du siger Žt og gør noget andet, vil dine børn nok stadig elske dig, men til sidst vil de miste respekten for dig. Og hvad værre er, de vil tænke: "Når de ideer og tanker, du prøver at påvirke mig med, ikke fungerer for dig selv, hvorfor skulle jeg så rette mig efter dem?" Dit eksempel vil have langt større indflydelse, end alle dine formaninger.
Læs disse to skriftsteder omhyggeligt. Det første kommer fra Det Gamle Testamente: "Han gjorde, hvad der var ret i Herrens øjne, ganske som hans far ..." Det andet finder vi i Det Nye Testamente: "... Jeg husker den oprigtige tro, som du havde, og som allerede din mormor Lois og din mor Eunike havde, og som jeg er vis på, at du også har." (2.Tim 1,5)
Der er tusindvis af år mellem disse to skriftsteder; men den sandhed, de lærer os, er tidløs: Vær et godt eksempel!
Bibellæseplan: Ordsp 15; Gal 4; 2.Krøn 1-3

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.