UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2018-07-09Læs et Ord til Dagen i dag (2018-07-22)2018-07-11
Ordet for 2018-07-10
10. juli
Nøgler til åndelig vækst
"... indtil Kristus har fået skikkelse i jer!" Gal 4,19
Her er de tre bibelske nøgler, der kan hjælpe dig med at vokse og modnes åndeligt: ‌
‌1) Undfangelse. Undfangelse er et resultat af intimitet mellem to mennesker, der elsker hinanden. Guds kærlighed til dig er klar og overbevisende (Se 1.Joh 3,1); spørgsmålet er så, hvor meget du elsker ham? (Se Joh 21:15).
2) Dannelse. Paulus skriver: "Mine børn, som jeg igen må føde med smerte, indtil Kristus har fået skikkelse i jer!" Gud ved, hvilke test og prøvelser, der er nødvendige for at danne Kristi karakter i dig, og han vil gøre, hvad der er nødvendigt.
3) Fremdrift. Når du er fast besluttet på at få det frem, som Gud har nedlagt i dig, er du nødt til at gå imod alt negativt, som folk har gjort eller sagt om dig. Du bliver nødt til at gå imod Satans angreb i alle deres invaliderende former: Smertefulde erindringer, følelser af håbløshed og lavt selvværd. Fjenden kan have brugt år på at skubbe dig til side, holde dig tilbage og presse dig ned, men Gud vil gøre det muligt for dig at give liv til det, han har lagt i dig.
Og her er noget andet at tænke på: Når en baby bliver født, ændres alt i familien. Og det samme gælder for dig. Når du ’føder’ det, Gud har lagt ned i dig, så vil alt i dit liv blive påvirket. Guds velsignelse er en overvældende velsignelse; den vil berøre alle områder af dit liv. Ligesom en mor kan mærke, når hun er gravid, er det samme tilfældet i den åndelige verden. Så undlad ikke at bringe det, der er inden i dig, til live.
Det er på tide, at det kommer frem!
Bibellæseplan: Sl 9; Matt 9; Obad 1

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.