UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2018-07-10Læs et Ord til Dagen i dag (2018-07-22)2018-07-12
Ordet for 2018-07-11
11. juli
Stræb efter forandring
"... for at I kan være fuldkomne og helstøbte og ikke stå tilbage i noget." Jak 1,4
Hvis du virkelig ønsker forandring i dit liv, får du her et råd fra en kendt ledelses-ekspert:
"Lad dig ikke nøje med at forandre så meget, at du kan komme på afstand af problemerne - lav så meget om, at du løser problemerne.
Du må ikke bare ændre din situation for at forbedre dit liv Ð du må ændre dig selv for at forbedre din situation. Forvent ikke nye og anderledes resultater, når du handler på den sædvanlige måde - få nye og anderledes resultater ved at gøre noget nyt. Se ikke forandring som noget hårdt, der skal gøres, men se det som noget nyttigt, der kan gøres.
Forsøg ikke at slippe udenom det, det umiddelbart koster at lave en forandring, for hvis du gør det, vil du komme til at betale den ultimative pris for aldrig at få det bedre eller komme videre i din udvikling." Bibelen siger: "... for at I kan være fuldkomne og helstøbte og ikke stå tilbage i noget." Karakteropbygning er en langsom proces; forvent ikke, at det er nemt. Hvis du forsøger at undslippe livets vanskeligheder, kortslutter du processen, forsinker din vækst, og ender med en være form for smerte - den ubrugelige slags, der følger med benægtelse og unddragelse.
Et brev blev engang returneret til posthuset, og på konvolutten var der skrevet med håndskrift: "Han er død." Ved en fejl blev brevet igen sendt til den samme adresse. Denne gang blev det returneret med en note, der sagde: "Han er stadig død!"
Lad os være ærlige - de fleste af os ikke kan lide forandringer; vi gør alt, hvad vi kan, for at undgå dem. Vi ønsker forbedring, men vi ønsker ikke at betale prisen, der følger med. Og det er et problem, fordi du aldrig vil blive det, Gud ønsker, du skal være, ved at forblive, som du er. Det er ikke nok at ønske forandring og være åben for den, du skal også stræbe efter forandringen.
Bibellæseplan: Sl 10; Matt 10; 2.Krøn 22

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.