UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2021-07-26
26. juli
Invester i dine børn
"Da vil din fortid synes ringe, mens din fremtid bliver stor." Job 8,7
Farmen, The Lazy B, ligger på en ca. 675 km2 stor grund. Det meste er i dårlig stand, og det har været i familien Days eje siden 1881. Da Harry og Ada Mae fik deres første barn, en datter, rejste de ca. 320 km til et hospital for at føde barnet - og de bragte barnet hjem til et hårdt liv. Deres fireværelsers hus, lavet af soltørrede mursten, havde hverken rindende vand eller elektricitet, og der var ingen skoler i miles omkreds.
Man kunne tro, at med så begrænsede ressourcer ville den lille piges fremtid også være begrænset. Men Harry og Ada Mae var opsatte på, at deres børn skulle have den bedst tænkelige uddannelse. De abonnerede på de største aviser og blade og læste i timevis for deres børn. Da hendes datter var 4 år gammel, begyndte Ada Mae at hjemmeskoleundervise hende efter the Calvert method. Senere sørgede hun for, at datteren blev indskrevet på de bedst mulige kostskoler.
En sommer tog de alle deres børn med på en biltur rundt og se alle de statshovedstæder i Amerika, der ligger vest for Mississippifloden. Da den unge Sandra var klar til at komme på college, startede hun på Stanford University, derefter fulgte jurastudierne, og til sidst endte hun med at blive den første kvindelige dommer i USA's Højesteret.
Så ordet til dig i dag er: Invester i dine børn. Og vær villig til at starte i det små, ellers kommer du slet ikke i gang. I stedet for at fokusere på det, du ikke har, skal du bruge det, Gud har givet dig, så vil Han begynde at velsigne dt.
Stå fast på dette Skriftsted angående dine børn: "Da vil din fortid synes ringe, mens din fremtid bliver stor."
Bibellæseplan: 5.Mos 8-9; Matt 12:22-37; Sl 78:9-16; Ordsp 16:25

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.