UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2019-07-20
Lørdag 20. juli
Hold fokus (2)
"... Det er et stort arbejde, jeg er i gang med, så jeg kan ikke tage derned ..." Neh 6:3
Da Nehemias ville genopbygge Jerusalems mure, opdagede han, at ikke alle omkring ham ville have det til at lykkes. For at stoppe arbejdet brugte hans fjender to ting - trusler og rygter. Ikke desto mindre genopbyggede han murene i Jerusalem på mindre end to måneder. Hvordan gjorde han?
Han forblev fokuseret på, hvad der var vigtigt og afviste at lade sig distrahere. "Da ... sendte Sanballat og Geshem bud til mig med den besked: ’Kom og lad os mødes i Kefirim i Ono-dalen!’ Men de planlagde ondt imod mig. Jeg sendte derfor bud til dem og svarede: ’Det er et stort arbejde, jeg er i gang med, så jeg kan ikke tage derned. Arbejdet ville ellers gå i stå, hvis jeg forsømte det og tog ned til jer.’ De sendte bud fire gange på samme måde, og jeg svarede dem på samme måde." (Neh 6:1-4)
I vore dages talemåde sendte de ham e-mails. De taggede ham i tweets. De sendte beskeder på hans mobil. Om og om igen forsøgte de at distrahere og aflede ham med ord - men han nægtede at gå ind i den kamp. Hans voicemail-hilsen ville have lydt omtrent sådan her: "Du har ringet til Nehemias. Jeg er ikke hjemme. Jeg er i gang med et stort projekt lige nu. Hvis det er Sanballat, Tobiah eller Geshem, der ringer, spilder I jeres tid. Hvis det er nogen andre, kan I lægge en besked efter biptonen."
Når du har bestemt dig for, hvad der er dit livs første prioritet, vil det hjælpe dig med at træffe alle andre beslutninger. Det vil hjælpe dig med at holde blikket på bolden. Når livet ser ud til at være imod dig, så spørg dig selv: "Hvad er min højeste prioritet for denne dag? For denne uge?"
Beslut dig i dit stille sind og vær så ensidigt fokuseret på det, du har valgt, idet du går videre med den opgave, Gud har givet dig.
Bibellæseplan : ApG 24-26; Matt 11:1-9; Sl 1; Ordsp 16:10-15

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.