UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2019-05-23
23. maj
Alle, du møder på din vej, har et potentiale
"Så lad os da gøre godt mod alle, så længe det er tid." Gal 6,10
Har du nogensinde observeret en sammenkobling af flere frakoblede jernbanevogne på samme spor, som så kører videre i sammen? Det er et billede på, at hvis du vil hjælpe folk, så skal du være på samme spor, forbinde dig med dem og hjælpe dem fremad. Men før du kan gøre det, er der noget du skal være opmærksom på:
Tag aldrig nogen for givet. Tip O'Neill, tidligere talsmand for Det Amerikanske Repræsentanternes Hus, fortalte, at en af ‌‌hans ældre naboer under et valg sagde: "Jeg stemte på dig igen i dag, selvom du ikke bad mig om det." Foruroliget svarede O'Neill: “Men jeg har kendt dig hele mit liv, fru O'Brien. Jeg bar dit affald ud og slog din græsplæne - jeg troede ikke, jeg behøvede at spørge." I en moderlig tone svarede hun: "Det er altid rart at blive spurgt!"
Tro på, at alle mennesker har potentiale. Moder Teresa sagde: "Vi behøver ikke at være ekstraordinære på nogen måde. Jeg kan gøre noget, du ikke kan gøre, du kan gøre noget, jeg ikke kan gøre, og sammen kan vi udrette store ting. "Du kan nok ikke hjælpe alle, men du kan hjælpe nogen. Det, som Andreas er mest kendt for i Skriften, er at introducere sin bror, Peter, for Jesus. Men Peter endte med at bringe skarer af mennesker til Jesus. I det nye Jerusalem vil du se navnet på hver af apostlene skrevet på hver af de tolv grundsten i bymuren. (Se åb 21,14) Og Andreas' navn vil være der. Hvorfor? Fordi han troede på, at alle har muligheden for at gøre noget betydningsfuldt, når de kender Jesus.
Bibellæseplan: 1.Kong 14-15; Mark 9:14-29; Sl 101; Ordsp 12:12-13

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.