UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2019-01-23
23. januar
Det er ikke nok at læse det Ð efterlev det! (1)
"Vær ordets gørere, ikke blot dets hørere ..." Jak 1,22
Kort før sin død fik Mark Twain følgende at vide af en forretningsmand, som var kendt for sin brutalitet, arrogance og religiøsitet: Han havde en plan om at rejse til Det Hellige Land, bestige Sinai og dŽr læse De Ti Bud højt. Dertil svarede Mark Twain: "Jeg har en bedre ide: Bliv bare nede på jorden og hold De Ti Bud!"
Vi vil hellere tænke på det, vi ikke ved, end handle på det, vi ved, vi skal gøre. For eksempel ved et firma, at det har brug for at forbedre sin kvalitetskontrol, så lederne diskuterer problemet, lytter til præsentationer, læser alle slags bøger, ser på de nyeste systemer, - men rent praktisk foretager de sig intet. Deres problem er ikke uvidenhed; problemet er, at de ved for meget, men gør for lidt.
Et andet hverdags-eksempel: Folk vil hellere diskutere fordelene ved proteiner i forhold til kulhydrater, fransk madlavning i forhold til vegetarretter og vægtløftning i forhold til løbetræning, end de vil ændre deres madvaner. Sagens kerne er enkel: Brug flere kalorier end du indtager. Ligeledes vil nogle kristne hellere diskutere læresætninger end gøre, hvad Jesus siger.
Som den gamle annonce for Nike Sneakers sagde: - bare gør det! Øv dig i at elske en vanskelig person; prøv at tilgive nogen; giv nogle penge væk; stop op og sig tak; tilbed Gud; sig noget opmuntrende til en ven; velsign en fjende; og sig: "Tilgiv mig", når du har båret dig forkert ad.
Erkend det: Du ved allerede mere, end du har brug for at vide. Og ingenting kan jage folk hurtigere væk end et menneske, der har hovedet fuld af viden, men mangler nåde og viljestyrke. Det er det samme i dag, som det var, da Jakob skrev: "Vær ordets gørere, ikke blot dets hørere ..."
Bibellæseplan: Sl 23; Matt 23; 1.Mos 45-46

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.