UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2020-06-02
Søndag 2. juni
Vær kreativ (1)
"Gud skabte mennesket i sit billede ... som mand og kvinde skabte han dem." 1.Mos 1:27
Hvorfor fejrer vi vores børns fødselsdag‌‌? Fordi vi, som Gud, også var med til med at skabe noget. Den berømte amerikanske fodboldtræner Vince Lombardi sagde: "Glæden ligger i at skabe, ikke i at opretholde."
Det er fejlagtigt at tro, at Gud kun er interesseret i ’åndelige ting’ og ikke i det ’sekulære’. Ja, du skal vokse åndeligt. Men du skal også bruge de gaver, Gud har givet dig til at opfylde sit formål her på jorden og til at velsigne andre. Du behøver ikke at være rig eller at have en høj IQ for at være kreativ. Du kan være en kreativ frisør eller finde på en ny opskrift eller skabe en jobmulighed for tidligere straffede, så de kan genopbygge deres liv. Den slags er ikke bare sekulært, det er åndeligt!
Læg mærke til, at korset har to bjælker, en lodret og en vandret. Den lodrette bjælke ’repræsenterer’ dit forhold til Gud, - det, han vil gøre for dig, og det, han vil have dig til at gøre for ham. Den vandrette bjælke ’repræsenterer’ det, han har kaldet os til at gøre for hinanden.
Du siger måske: "Men jeg er ikke særligt kreativ." Når du opdager din gudgivne gave, vil den lukke op for din kreativitet. Paulus skriver: "Vi har forskellige nådegaver, alt efter den nåde, vi har fået. (Rom12:6).
Lad være at slå dig selv oven i hovedet, fordi du ikke er lige så kreativ, som du gerne ville være. Kreativ tænkning er ikke nødvendigvis original tænkning. Mange ophøjer originale tanker. Kreativ tænkning er oftest en sammensætning af andres tanker, som vi har taget til os undervejs i livet.
Så ordet til dig i dag er: Vær kreativ.
Bibellæseplan : 2.Mos 20:16; 5.Mos 19:15-20; åb 21:8

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.