UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2022-05-16
16. maj
Om hvordan Gud forandrer os 1)
"... til vejledning og til opdragelse i retfærdighed." 2. Tim 3,16
En af de måder, Gud forvandler os på, er gennem sit Ord. "Ethvert Skrift er inspireret af Gud og brugbart til at lære os, hvad der er sandt og få os til at se, hvad der er forkert i vores liv. Det irettesætter os, når vi er galt på den og lærer os at gøre det rette. Gud bruger det til at forberede og udruste sit folk til at gøre gode gerninger." (v 16-17 NLT)
Historien fortælles om en omvendt kannibal i Polynesien. Han sad ved siden af en stor gryde og læste i sin Bibel, da en antropolog kom hen og spurgte: "Hvad laver du?" Den indfødte svarede: "Jeg læser i Biblen." Antropologen virkede hånende og sagde: "Ved du ikke, at det moderne, civiliserede menneske har forkastet den bog? Det er ikke andet end en samling løgne. Du burde ikke spilde din tid på at læse den." Kannibalen lod blikket glide ned over manden, fra top til tå, og sagde langsomt: "Hvis det ikke var for denne bog - ville du ligge nede i den gryde!" Guds Ord havde forandret hans liv - og hans smag.
Hvis du mener det med at forandre dit liv alvorligt, er du nødt til at dykke ned i Bibelen. Du skal læse i den, studere den, lære dele udenad, meditere over den, recitere den og tage det til dig. "Men min tro er svag," siger du måske. Læser du regelmæssigt i din Bibel? Studerer du den? Lærer du Skriftsteder udenad? Nej? Hvordan kan du så forvente, at din tro skal vokse?
Bibelen siger, "Troen kommer altså af det, der høres, og det, der høres, kommer i kraft af Kristi ord." (Rom 10,17) Det korte af det lange er: Guds ånd bruger Guds Ord til at gøre os mere lig Guds Søn.
Bibellæseplan: Sl 135; 2. Kor 8; 1. Krøn 5-7

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.