UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2020-12-01
1. december
Om at møde døden uden frygt (1)
"... du mætter mig med glæde for dit ansigt ..." Sl 16,11
Bed tyve mennesker om at beskrive himlen, og du vil højst sandsynligt få tyve forskellige svar. Men der er n ting, der ikke står til diskussion: At "være sammen med Kristus, for det er langt det bedste;" (Fil 1,23) Bedre end noget, vi kan forestille os.
Idet hun mindes en samtale, hun havde med sin mor, før hun gik til himlen, skriver Billy Grahams datter Anne: "Jeg fortalte hende om mit nylige besøg i Westminster Abbey, hvor konger og dronninger bliver kronet og kongelige bliver gift. Døren til turister, der fører til katedralens indgang, er et mørkt, trangt rum. Modsat er der en anden dør, der åbner sig ind til det storslåede, hellige, kirkerum i Westminster Abbey.
Den svagt oplyste narthex er bare et sted, man køber sin billet og sin guidebog, før man går over til katedralen. Jeg kan ikke forestille mig, at nogen, der får en billet eller bladrer gennem guidebogen, er tilfredse med at blive i indgangen ... Vi vælger vores billet til himlen, når vi bliver født på ny gennem troen på Jesus. Og vi gør os bekendt med 'guidebogen' til himlen ... Bibelen.
Min mor forlod narthexen og flyttede ind i helligdommen den 14. juni 2007 ... Det er ufatteligt, at jeg ikke længere kan se gnisten i hendes øjne eller høre visdommen i hendes ord. På trods af mit ømme hjerte, ved jeg, at hendes formål med at være her - og vores formål - er at krydse over til himlen.
Salmisten sagde: 'Du lærer mig livets vej, du mætter mig med glæde for dit ansigt, du har altid herlige ting i din højre hånd.'
En dag vil jeg også flytte for for evigt at bo i helligdommen. I mellemtiden vil jeg vise andre et glimt af vores fars hus, så de med håb vil se frem til at flytte dertil."
Bibellæseplan: Ordsp 2; åb 8; Est 9-10

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.