UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2019-03-26
26. marts
Lad helbredelsen begynde
"Herre min Gud, jeg råbte til dig om hjælp, og du helbredte mig." Sl 30,3
Vi taler så let om ting, der ikke betyder noget. Men vi klapper i som østers, når vores frygt, vores ensomhed, vores skyld eller vores behov for at blive elsket kommer på tale. Nogen gange lader vi, som om vi slet ikke hører, når sandheden er, at vi ikke kan lide det, vi hører. Du har hørt en ven sige, at han havde brug for mere af din tid, eller dit barn sige: ÒJeg elsker dig." Og du har også hørt dem sukke, når du ikke reagerede med et ord. Du gemte dig, fordi du enten ikke ved, hvordan man giver dem det, de beder om, eller fordi du ikke vil betale prisen.
Vi har alle vores skjulesteder - såsom vores job, vores vaner eller nogle forhold, der ikke kræver følelsesmæssig ærlighed. Som følge heraf føler vi os fyldt op til randen. Men hver eneste af disse flugtmekanismer fanger os dybere i et mønster af tavshed.
Gud har skabt dig med et behov for at føle, at røre ved og at udtrykke følelser. Hvor længe vil du gemme dig bag en maske og benægte dine umødte behov og din uudtalte frygt? Gud sagde: "... Det er ikke godt, at mennesket er alene ..." (1.Mos 2,18) Hvis du fortsætter med at benægte dine følelser, vil du aldrig opleve glæden ved et godt forhold.
David var ikke bange for at indrømme overfor Gud, at han følte sig svag eller trist eller vred eller havde brug for kærlighed. Han sagde: "Fra jordens ende råber jeg til dig, når jeg føler afmagt ..." (Sl 61,3) Hvis du ikke kan udtrykke dig selv over for andre mennesker, kan du begynde med at tale med Gud. Det han gjorde for David, kan han gøre for dig. Så vend dig til ham i dag og lad helbredelsen begynde.
Bibellæseplan: Sl 85; Rom 13; 5.Mos 17-18

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.