UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2018-11-16
16. november
Kæmpe-dræbere (1)
"Sådan overvandt David filisteren ..." 1.Sam 17,50
Første Samuels Bog, kapitel 17, er baggrunden for historien om David og Goliat. Hyrden slår krigeren. Drengen vinder over kæmpen. Gud giver David sejr over kæmpen for at inspirere os til at konfrontere vore egne kæmper.
Kæmper kan være håndgribelige eller uhåndgribelige: Det vi ikke kan overvinde, fordi vi frygter og tror, at vi ikke kan. De kan også være uopnåelige mål, ufærdige projekter eller uopfyldte drømme - de 'løse ender' i livet, der holder os bundet i middelmådighed. En kæmpe er noget eller nogen, som holder dig fra at være den eller at gøre det, Gud vil have dig til at være eller at gøre.
Kæmper kan være interne eller eksterne, virkelige eller tænkte, fysiske eller følelsesmæssige. En kæmpe kan være en holdning, en vane, en overbevisning, en filosofi eller et minde. Det kan være et menneske, der står mellem dig og Gud; mellem den, du er, og den, Gud vil, at du skal være; mellem det sted, hvor du er, og det sted, hvor Gud vil have dig hen; mellem det, du tror, og det, Gud vil have dig til at tro.
Kæmper har Žt mål: At bremse dine fremskridt og forhindre dig i at nå din skæbne. Men Kæmpe-dræbere ser sejr i skyggen af nederlag!
De opfatter hver kamp som en test, hvor udfordringen er at vende noget negativt til noget positivt. Konflikt accepteres og modstand forventes. For dem er konflikt lig med vækst, og sejr over en fjende er forudsætningen for fremgang. Kæmper kan afsløre vores skjulte styrker, være en målestok for vores vækst, og de kan øge vores tillid til Gud. Kæmpe-dræbere ser muligheder i modstand, potentiale i problemer og sejr i skyggen af nederlag. Med Guds hjælp kan du blive 'en kæmpe-dræber'.
Bibellæseplan: SL 137; Joh 14; 2.Krøn 36,22-24

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.