UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2022-01-25
25. januar
Byg på dine styrkeområder
"For hvem giver dig nogen særstilling?" 1. Kor 4,7
Din succes ligger ikke i det, du har til fælles med andre, men i forskelligheden. I stedet for at sammenligne dig med andre og konkurrere med dem, så prøv at finde dit Gudgivne sted, hvor du skiller dig ud, for det er deer, du vil udmærke dig.
Sangeren Peter Bailey sagde, "Der er to slags talent, det menneskeskabte og det Gudgivne. Med det menneskeskabte talent skal man arbejde meget hårdt. Når det gælder det Gudgivne talent, skal man bare friske det op indimellem."
Paulus skriver, "Vi har forskellige nådegaver, alt efter den nåde, vi har fået..." (Rom 12,6) Vil du helst kæmpe for at udvikle kompetencer på de områder, hvor du har en lille naturlig evne, eller vil du løbe med det talent, Gud har givet dig og se, hvor det fører dig hen? Drømme bliver ikke til virkelighed, fordi du gør et eller andet godt en gang imellem. De opfyldes, fordi du gør noget rigtig godt, dag efter dag. Og det sker kun, når du arbejder indenfor et styrkeområde.
Du kan ikke bare gøre som high school-langskudshelten, der modtog en invitation til forårstræning fra et stort baseballhold. Efter første uge skrev han hjem, "Fører alle slagene. Boldkasterne er ikke så hårde." Anden uge skrev han, "Har ramt 500. Det ser ud til, jeg skal starte i the infield." Tredje uge skrev han, "De begynder at kaste skruebolde i dag. Kommer hjem i morgen."
Du kan ikke opnå succes uden at kunne 'blive ved og ved', og du kan ikke 'blive ved og ved', når du arbejder udenfor dine Gudgivne styrkeområder. Det vil kræve alt dit talent at fuldføre din Gudgivne drøm. Og at følge det talent vil give dig den bedste chance for at være vedvarende god til det, du laver. Så ordet til dig i dag er - byg på dine styrkeområder.
Bibellæseplan: Sl 25; Matt 25; 1. Mos 49-50

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.