UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2021-05-17
17. maj
Undgå at nedgøre din gave
"Ham, som formår med sin kraft, der virker i os, at gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår" Ef 3,20
Næste gang du ser et stort egetræ, skal du huske dig selv på, at det begyndte som et lille agern. Det, du har at tilbyde i dag, kan synes småt, men når Gud velsigner det, kan det vokse.
I 1912 fortalte Dr. Russell Conwell, præst i Grace Baptist Church i Philadelphia, om en søndagsskoleelev ved navn Hattie May Wiatt. På grund af overbelægning havde Dr. Conwell fortalt Hattie May, at han meget gerne ville have bygninger, der var store nok til, at alle kunne deltage. Da Hattie May blev syg og døde, blev Conwell bedt om at prædike ved hendes begravelse. Pigens mor fortalte ham, at Hattie May havde sparet sine penge for at hjælpe med at bygge en større kirke. Hatties pung indeholdt mønter til en værdi af 57 cents.
Conwell vekslede dem til 57 pennies, som han udstillede og "solgte", og for provenuet blev et hus i nærheden købt til en børnefløj til kirken. Inspireret af Hatties historie kom der flere penge ind, og ud af hendes 57 cents kom til sidst bygningerne til Temple Baptist Church, Temple University og Good Samaritan Hospital.
Måske føler, at du dine gaver, din tid, dine talenter og din indsats er for lille til at betyde noget. Men når du giver dem fuldstændigt til Gud og beder ham om at velsigne dem, opdager du, at han både er en stor matematiker og en stor mangedobler. Han kan tage dine ord, dine bestræbelser og dine ressourcer og mangedoble dem langt ud over, hvad du kan forestille dig. "Ham, som formår med sin kraft, der virker i os, at gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår." (Vers 20)
Bibellæseplan: Sl 136; 2. Kor 9; 1. Krøn 8-9

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.