UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2020-09-27
27. september
Sandheden om penge
"Anstreng dig ikke for at vinde rigdom ..." Ordsp 23,4
At have flere penge kan give dig flere muligheder for at gøre godt i verden. Jesus sagde: "Og dette evangelium om Riget skal prædikes i hele verden som vidnesbyrd for alle folkeslag, og så skal enden komme." (Matt. 24,14) Og at udføre denne opgave kræver penge - masser af dem.
Men penge i sig selv vil aldrig gøre dig glad eller tryg. Salomon, en af verdens rigeste mænd, skriver: "Anstreng dig ikke for at vinde rigdom, det sætter din forstand ud af spillet; når du vender dit blik mod rigdommen, er den borte, for den laver sig vinger og flyver mod himlen som en ørn." (Ordsp 23,4-5)
Da en af verdens rigeste mænd døde for nylig, spurgte en journalist et familiemedlem: "Hvor meget efterlod han sig?" Svaret var: "Alt sammen!"
Uanset hvor mange penge du tjener, sparer sammen, investerer eller holder på, vil dine penge til sidst forlade dig, eller du vil forlade dine penge.
En klog person har observeret, at der er 7 'aldre' for mennesket: Fase 1. Ser et barn jorden. Fase 2. Han vil have han den. Fase 3. Aser og maser han for at få den. Fase 4. Beslutter han sig for at være tilfreds med ca. halvdelen af den. Fase 5. Beslutter han sig for at være tilfreds med mindre end halvdelen. Fase 6. Nu er han tilfreds med at have et gravsted i de fastlagte mål. Fase 7. Han får den!
Der er mange ting, du kan leve uden - og stor rigdom er en af dem. Det, du ikke kan leve uden, er fred med Gud, en familie fyldt med kærlighed, et livslangt venskab med dine børn og et liv, der er levet godt til Guds ære.
Bibellæseplan: Sl 88; Luk 9; Jer 23-24

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.