UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2020-08-12
12. august
Tilgiv og kom videre (2)
" Ingen, der lægger sin hånd på ploven og ser sig tilbage, er egnet for Guds rige." Luk 9,2
Hvis du er klog, gør du fire ting:
1) Fokuserer på vejen foran dig. Ved at kigge i bakspejlet i stedet for at se, hvad der er foran, vil du gå glip af det næste vejsving og ende i en grøft. Fokuser på det faktum, at du overlevede, og at du har lært af din oplevelse. Gud holdt på dig af en grund; find den og læg dit liv i den.
2) Hold op med at lede efter lette svar. Besøg en hvilken som helst boghandel, og du kan finde hylder stoppet med titler, der lover ti lette trin til økonomisk velstand, fem problemfri nøgler til succes eller tolv enkle strategier til sundhed, rigdom og succes i livet. Beklager, det fungerer ikke på den måde. Livet er hårdt, og dybt inde ved vi, at alle disse forenklede tilgange ikke fungerer. Men det faktum, at dit liv er vanskeligt, betyder ikke, at du er på den forkerte vej. Som den gamle prædikant sagde: "Hvis du aldrig står ansigt til ansigt med Djævelen, er det fordi du går i samme retning som ham."
3) Bliv på din vej - ikke alle vil gå med dig. Nogle af dine nærmeste venner er mennesker, der aldrig vil ændre sig, og de kan ikke lide dem, der gør. Din beslutning om at ændre dig betyder ikke, at de vil gøre det samme. Ikke desto mindre må du være forpligtet til at vokse, udvide din kundskab og erfaring og gå videre til det næste niveau i livet.
4) Tro på dig selv - det gør Gud! Når nogen fortæller dig, at du aldrig vil føre det til noget, skal du smile og fortsætte. Gud alene kender dit potentiale, og hvis du er villig til at stole på ham og arbejde hårdt, vil han hjælpe dig med at opfylde det. I sidste ende er succes et argument, som dine fjender og kritikere ikke kan tilbagevise.
Bibellæseplan Sl 42; 1. Tim 6; Es 37-38

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.