UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2018-02-23Læs et Ord til Dagen i dag (2018-02-24)2018-02-25
Ordet for 2018-02-24
24. februar
Styrk din tro (2)
"... I skal blot stille jer op og blive stående, så vil I se Herren frelse jer ..." 2.Krøn 20,17
Hvis du tvivler på Gud, skuffer du ham, og han fortjener bedre. Derfor må du se at styrke din tro, for tro ærer Gud, og Gud ærer tro. Han vil sende dig muligheder, forklædte som problemer, der er skabt for at styrke din tro. Da Job mistede sit helbred, sin rigdom og sine børn, siger Bibelen, at "Så kastede han sig til jorden fyldt med ærefrygt." Job 1,20 Job priste ikke Gud på grund af omstændighederne, men på trods af dem. Læg mærke til to ting, han gjorde:
Han så op. Han anerkendte Guds suveræne ret til at beslutte alt. Han stolede på Guds kærlighed og troede på, at Gud ville gøre alt til hans bedste. Det skal du også tro på!
Han lyttede til ordet. Han indså, at denne prøvelses-periode også var en oplærings-periode, og derfor erklærede han: "Gud kender min færd, prøver han mig, kommer jeg ud som guld." Job 23,10
Job troede på, at Gud ville få det bedste frem i ham Ð ligesom når guld går gennem en renselsesproces. Var det nemt?
Nej. Vi vil helst holde fast ved det velkendte og vende tilbage til gårsdagens sikkerhed, selvom vi ved, at det ikke er det, Gud ønsker for os. Den frygt, de overraskelser og den modgang, der ligger rundt om hjørnet, vil vi gerne undgå og løbe langt væk fra. Men hvis du gør det, vil du kortslutte Guds plan for dit liv. Hvad skal du gøre i stedet? Hold dig til din tro: "... I skal blot stille jer op og blive stående, så vil I se Herren frelse jer ..."
Uanset hvad du må gå igennem lige nu, så husk, at Gud er med dig.
Bibellæseplan: Sl 55; ApG 27; 3.Mos 20-21

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.