UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2021-03-01
1. marts
Stol på Gud og frygt ikke
"Frygt ikke, for jeg er med dig, fortvivl ikke, for jeg er din Gud …" Es 41,10
Frygt frarøver dig din kreativitet og dit selvværd. Den er storhedens fjende; antitesen af ​​tro. Jo længere den bor inden i dig, jo stærkere vokser den sig. Og den gødes af ord; ikke kun de ord, andre siger, men de ord, du siger til dig selv. Når du fortæller dig selv: "Der er ingen chance for, at jeg klarer det," har du svækket din rustning og undermineret din effektivitet. Og hvis du lader det rodfæste sig, vil det påvirke dig som en pest.
For at overvinde frygt, skal du først identificere den og gøre den synlig. Den vil skjule sig i dine motiver. Den vil kamuflere sig som værende overbeskyttende, vrede, smålighed, jalousi og praleri, så du ikke bliver overset. Den vil tynge dig ned med ansvaret af at føle, at du er nødt til at passe på dig selv, beskytte dig selv og forsvare dig.
Hvad skal du så gøre, når du er bange? Der er kun en garanteret vej at gå: Stå op mod din frygt - indeni og udenpå. Her er et løfte fra Guds Ord, der er lige så sandt i dag, som det var, da han først sagde det: "Frygt ikke, for jeg er med dig, fortvivl ikke, for jeg er din Gud. Jeg styrker dig og hjælper dig, min sejrrige hånd holder dig fast."
I Skriften bruges udtrykket "Guds højre hånd" om hans vilje og magt til at arbejde på dine vegne. To kapitler senere i Esajas sagde Gud til de samme mennesker: "Frygt ikke, for jeg har løskøbt dig, jeg kalder dig ved navn, du er min." (Es 43,1). Og det Gud ejer - drager Han omsorg for.
Bibellæseplan: Sl 60; Mark 4; 4. Mos 3-4

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.