UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2020-02-22
22. februar
Om at vinde livets kampe (6)
"... så opstillede han sangere, der skulle lovprise Herren ... mens de gik syngende ud i spidsen for krigerne ..." 
2.Krøn 20,21
For det sjette, tak Gud på forhånd.
Forestil dig at stå på en bjergtop og kigge over en dal mod et bjerg på den anden side. Et stort slag skal til at begynde dernede. På ét bjerg står tre fjendtlige nationer klar og venter på at ødelægge Israel. Israels folk er på dit bjerg, og deres leder Joshafat siger til dem: “Her er Guds kampstrategi. Alle dem, der synger i koret, skal jeg have ud foran." Så marcherer hæren ind i kampen med koret på første række, syngende lovsang til Gud. Virkede det efter planen? Ja. Modstandernes hære blev forvirrede og endte med at dræbe hinanden - og alt, Guds folk skulle gøre, var at dele byttet!
Hvorfor gjorde Gud det på denne måde? Som en visuel undervisning i at lære os at prise ham i tro, før sejren kommer.
Når du beder: “Herre, jeg ved, jeg har problemer, men jeg takker dig på forhånd, for der ikke er nogen situation, du kan ikke klare." Sker der tre ting: Din atmosfære ændres. Du føler dig ikke længere bange, for du har sikkerhed for Guds tilstedeværelse.
Din indstilling ændrer sig. Du begynder at sige: “Herre, dette virker for stort for mig, men det er ikke for stort for dig."
Din tilgang ændres. I stedet for at tale tvivl, begynder du at tale tro. Og fordi din tro ærer Gud, ærer han din tro, og kampen begynder at vende til din fordel.
Og her er en anden vigtig nøgle til sejr: Pris ikke bare Gud i et stykke tid for så at stoppe igen; fortsæt med at lovsynge ham, indtil dit gennembrud kommer.
Bibellæseplan: 3.Mos 16-17; Sl 53; ApG 25

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.