UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2021-10-24
24. oktober
Skeuas syv sønner 3)
"I det ydre har de gudsfrygt, men de fornægter dens kraft..." 2. Tim 3,5
Her er yderligere tre vigtige lektier fra Skeaus sønner:
1) Dem omkring dig, er ikke nødvendigvis med dig. Bare fordi nogen har fællesskab med dig, beundrer dig, og prøver at efterligne dig, betyder det ikke, at de er med dig. Disse mænd fulgte Paulus, de studerede alle hans bevægelser nøje, og forsøgte at gøre det samme som ham. Men de havde forkerte motiver. De var aldrig med ham på nogen måde! Er du bange for at miste visse mennesker? Prøver du altid at tilfredsstille dem? Spekulerer du på, om du kan klare dig i livet uden dem? Johannes skriver, "Fra os er de udgået, men de var ikke af vore ..." (2. Joh 2,19) Når Gud fjerner et menneske, der ikke hører til i dit liv, skal du stole på Ham; Han ved, hvad der er bedst.
2) Større antal betyder ikke altid større effektivitet. Disse syv mænd kunne tilsammen ikke udrette, hvad én åndsfyldt apostel udrettede. Og husk at deres far var en højtrangeret præst, så de vidste, hvordan man 'er kirkegænger.' De passede til Skriftstedet: "De har (en form for) gudsfrygt, men de fornægter dens kraft."
3) Succes er ikke altid så let, som det ser ud til. Skeuas sønner dukkede op i slutningen af Paulus 'karriere.' De var ikke med i begyndelsen, da han blev ydmyget på Damaskusvejen, eller var under oplæring, 3½ år i den arabiske ørken. Disse mænd ledte efter smutveje. Bare fordi en person skriver en bog om succes, betyder det ikke, at du kan opleve det samme, fra den ene dag til den anden - når det tog forfatteren mange års livserfaring at nå dertil. Det er ikke, fordi Gud ikke kan give dig øjeblikkelig succes; det handler om, at du har brug for tid, træning, og i visse tilfælde et kæmpe eftersyn, for at forberede dig til det.
Bibellæseplan: Sl 115; 1. Joh 1; Es 35-36

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.