UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2020-07-08
Mandag 8. juli
Om at forstå sine ønsker og længsler (3)
"Smag og se, at Herren er god ..." Sl 34:9
Når Bibelen fortæller dig, hvad du burde gøre, kan du tage det på to forskellige måder: Se på forpligtelsen eller se på det, der er muligt. Den første slags henviser til din pligt. Du skal betale din skat, du bør holde din hund i snor, du bør tage et kørekort, før du kører bil, osv..
Den anden slags giver dig liv. Du burde tage en pause, du burde se verden, du burde smage denne kage. Jesus burde-budskab drejer sig hovedsageligt om muligheden for at komme i gang. Efterhånden som du bliver mere opmærksom på dette, kan du begynde at føle dig skyldig, fordi din længsel efter Gud ikke er dybtfølt nok. Problemet er, at du ikke kan få dig selv til at længes mere efter Gud ved blot at fortælle dig selv, at det burde du gøre. Men han venter så nådigt og tålmodigt i sin længsel efter, at du skal længes efter ham, at han er villig til at arbejde med den form for ærlighed.
Derfor siger hans Ord: "Smag og se, at Herren er god ..." Ordet smag er en invitation fra en selvsikker kok. Du behøver ikke at forpligte dig til at spise rub og stub; tag bare en smagsprøve, og hvis du ikke kan lide det, kan du levne resten. Kokken er overbevist om, at kan han bare få dig til at tage den første bid, så vil du have det hele.
Sandheden er, at jo mere du læser Guds Ord og beder, jo mere givende bliver det, og jo mere tiltrukket bliver du af det. Ja, det begynder måske som selvdisciplin, men når du holder fast i det, bliver det virkelig en fornøjelse.
Bibellæseplan : ApG 1:1-3:10; Matt 8:1-9; Sl 109:1-15; Ordsp 15:22

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.