UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-12-14Læs et Ord til Dagen i dag (2017-12-15)2017-12-16
Ordet for 2017-12-15
15. december
Gør, som Gud har sagt (5)
"Men det, som er dårskab i verden, udvalgte Gud for at gøre de vise til skamme ..." 1.Kor 1,27
Så længe du er afhængig af menneskers godkendelse, begrænser du Gud i det, han kan gøre for dig. I tro er vi villige til at tage os tåbeligt ud. Derfor går tro og ydmyghed hånd i hånd.
Det virkede tåbeligt, da Noa byggede arken midt ude i ørkenen. Sarah virkede tåbelig, da hun brugte ventetøj i halvfemsårs-alderen. Moses virkede tåbelig, da han bad Farao om at sætte slaverne fri. Den israellittiske hær virkede tåbelig, da den marcherede rundt om Jeriko, mens der blev blæst i trompeter. David så tåbelig ud, da han angreb Goliat med en slangebøsse. Det virkede tåbeligt, at De Vise Mænd lod sig lede af en stjerne. Peter virkede tåbelig, da han steg ud af båden midt i en storm. Og Jesus virkede dumdristig, da han hang halvnøgen på et kors.
Men resultaterne taler for sig selv, ikke sandt? Noah holdt sig oven vande under syndfloden. Sarah fødte Isak. Moses førte slaverne ud af Egypten. Jerikos mure faldt sammen. David besejrede Goliat. De Vise Mænd fandt Messias. Peter gik på vandet. Og Jesus opstod fra de døde. På et tidspunkt må du holde op med at stole på dine bedste antagelser, holde op med at spille på det sikre og holde op med at gøre det, du altid har gjort. Du er nødt til at bygge arken, eller i det mindste plante nogle træer eller save nogle planker!
I tro handler vi, som om Gud allerede har besvaret vores bønner, og det skal vi gøre, selvom det som for Noahs vedkommende tager 120 år. Jesus sagde: "... Alt, hvad I beder og bønfalder om, det skal I tro, at I har fået, og så får I det." Mark 11,24
Hvad har Gud sagt til dig, at du skal gøre? Begynd at gøre det!
Bibellæseplan: Ordsp 16; Åb 22; Job 8-9

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.