UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2023-02-02
2. februar
Du repræsenterer din Far
"... og han fik medynk med ham..." Luk 15,20
Da faren så sin fortabte søn, "fik han medynk med ham." Jack Graham skriver: "Dette er ikke en far, der ser frem til at straffe sin syndige søn ... som har afskrevet ham som fordrukken og værdiløs. Dette er en kærlig far, som næsten ikke kan vente med at omfavne ham og byde ham velkommen. Han løber ned ad vejen for at møde ham ... Det, du er vidne til ... er Faderens kærlighed til dig ... ivrig ... uden forbehold ... meget tilgængelig ... i rigelige mængder."
Max Lucado tilføjer: Historien handler om en velhavende far og hans viljestærke søn (som) ... tager sin arv med til Las Vegas ... spilder (den) på spillemaskiner og damer ... Ruineret (og) for stolt til at vende hjem, får han et job med at feje ... staldene på væddeløbsbanen. Da han tager sig selv i ... at (spise) ... deres havre, beslutter han sig for, at nok er nok... Han tager derfra... øver sig på, hvad han skal sige ... Men ... 'mens han endnu var langt borte, så hans far ham, og han fik medynk med ham.' (v 20) ... Vi forventer korslagte arme ... løftede øjenbryn ... et reserveret håndtryk ... en hård irettesættelse ... I stedet for (sagde faren), 'Skynd jer at komme med den fineste festdragt og giv ham den på, sæt en ring på hans hånd, og giv ham sko på fødderne, og kom med fedekalven ...' (v 22-23)"
Ringen symboliserede uddelegeret autoritet. Ham, der bar den, kunne gøre forretninger i giverens navn. Ville du have givet denne fortabte mand magt og autoritet over dine anliggender? Ville du tillidsfuldt have givet ham adgang til dit kreditkort? Da du kom til Gud, fik du autoritet til at udføre ting og handle i Hans navn. Når du taler sandhed, er du Hans ambassadør. (Se 2. Kor 5,20) Når du forvalter penge, Han giver dig, er du Hans forretningspartner. Når du proklamerer tilgivelse, er du Hans præst. Han har givet dig det privilegie, at du kan gøre det for andre, som Han gør for dig. Hold ikke igen med opmuntring og anerkendelse! Tal ord, der styrker andre. Hvorfor? Fordi du repræsenterer din Far!
Bibellæseplan: Salme 33; ApG 5; 2.Mos 15-16

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.