UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Gr�nlandsk GL Gave Gave til UCB

Ordet for 2022-07-01
1. juli
Gud vil sørge for "alt," hvad du behøver
"... vil han ikke med ham skænke os alt?" Rom 8,32
Biblen siger, "Han, som ikke sparede sin egen søn, men gav ham hen for os alle, vil han ikke med ham skænke os alt?"
En forfatter giver os denne analogi: "Forestil dig, at en mand kommer forbi et barn, der bliver tævet af nogle bøller. Han løber ind i flokken, redder barnet og bærer ham hen til nærmeste hospital. Den lille bliver plejet og kommer sig igen. Manden betaler hospitalsregningen. Han finder ud af, at barnet er forældreløst og adopterer ham, og han giver drengen sit eget navn. Der går nogle måneder, og en aften hører manden, at drengen ligger og græder ned i hovedpuden. Han går ind til ham, og spørger, hvorfor han græder. 'Far, jeg er bekymret ... for i morgen. Hvordan skal jeg få noget at spise? Hvordan skal jeg kunne købe tøj, så jeg kan holde mig varm? Og hvor skal jeg sove?' Faren bliver selvfølgelig berørt over det. Har jeg ikke vist dig det? Forstår du det slet ikke? Jeg risikerede mit liv for at redde dig. Jeg betalte penge for din behandling og pleje. Du bærer mit navn. Jeg kalder dig min søn. Tror du, jeg ville gøre alt dette og så ikke møde dine behov?'
Hånden på hjertet - frelste Gud dig, så du rigtig kunne bekymre dig? Ville Han lære dig at gå, blot for at se til, når du faldt? Ville Han lade sig nagle til korset for dine synder, og sidenhen overhører dine bønner? ærlig talt! Driver Skriften gæk med os, når den siger: "For han vil give sine engle befaling om at beskytte dig på alle dine veje."' (Sl 91,11)
Du ved bedre, ikke sandt? Så hold op med at bekymre dig, og stå trygt fast på Hans løfte om, at Han "vil skænke os alt med ham."
Bibellæseplan: Jer 36:27; Matt 5:21-37; Sl 102:12-17; Ordsp 15:3

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@ucb.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.